DIN DRÖM
VÅRT HANTVERK

Betong i sig kan upplevas som ett väldigt kallt, hårt och tungt material. I själva verket är betongen ett väldigt formbart och mångsidigt material som med rätt färg och textur lätt kan integreras med övriga inredningsdetaljer för att mjuka upp dess framträdanden.

Betong är ett alldeles fantastiskt material där endast fantasin och möjligheten att bygga gjutformar sätter gränserna för vad som är görbart. 

Drömmer du om en specialanpassad möbel eller inredningsdetalj i betong?

För att ge några enkla exempel på vad vi gör:
Bänkskivor, handfat, bardiskar, fire tables, sittpallar och bänkar, bord (allt från stora konferens- till små sidobord).

TEKNIKER

GFRC

Glass fiber reinforced concrete

Glasfiberarmerad betong har blivit ett populärt finishmaterial inom t ex arkitektoniska sammanhang då det är ett väldigt mångsidigt material med näst intill obegränsade möjligheter.
Det är ett lätt, starkt och formbart material som ger en hög designfrihet samtidigt som det har en högre böj- och dragstyrka än traditionell betong vilket medför att man kan skapa tunnare produkter utan att ge avkall på styrka.

BETONG

Traditionell betong

Traditionell Betong är som det låter, där de enda ingredienserna är singel, sand, cement och vatten. 

Grovt & rått med en industriell känsla! 

Lämpar sig bra för grövre och rätvinkliga produkter där utseendet går mot det råare hållet. Traditionella betongen är alltså inte lika flexibel som GFRC vid komplexa former. 

REFERENS-
OBJEKT

För att se många av våra projekt klicka dig gärna vidare till våra Referenser.

Rulla till toppen